Кокосова олія Nutiva "Coconut Oil Virgin" є одним із найпоживніших продуктів у світі. Його м'який тропічний смак чудово підходить для пасування, випічки та поліпшення ваших улюблених рецептів, а також догляду за тілом і волоссям. Містить 62% середньоланцюгових тригліцеридів (MCT) поряд із лауриновою та каприловою кислотою.
- Лауринова кислота, вміст якої в кокосовій олії перевищує 50%, в організмі людини перетворюється на монолаурин — речовина, вельми ефективна в боротьбі з різними патогенними вірусами, грибками та бактеріями. Крім того, лауринова кислота сприяє прискоренню загоєнь ушкоджень шкірного покриву та активізує регенерацію шкіри. Міристинова жирна кислота сприяє кращому проникненню в шкіру інгредієнтів косметичних засобів, а також відіграє важливу роль у стабілізації протеїнів, використовуваних імунною системою.
- Олеїнова кислота сприяє збереженню шкірою вологи та відновленню бар'єрних функцій епідермісу, перешкоджає накопиченню в організмі жиру та активізує «спалення» жирових накопичень, а також ця корисна речовина знижує вміст у крові «поганого» холестерину (асоціованого з ліпопротеїдами низької щільності) і запобігає окисленню холестерину, у такий спосіб запобігаючи розвитку атеросклерозу.
- Каприлова кислота має виражену фунгіцидну властивість, сприяє відновленню кислотно-лужного балансу шкіри та покращує насичення шкіри киснем. Протигрибкова дія лауринової та каприлової жирних кислот підсилює капринова кілота, що має антибактеріальну властивість і сприяє зміцненню імунітету.
Кокосова олія є єдиною олією, яка не руйнується під впливом високих температур, що дуже важливо в здоровому харчуванні. На ньому безпечно смажити, воно не стає канцерогенним і очищає організм. Жиром із кокосових горіхів можна замінити будь-які інші тварини та рослинні, наприклад, вершковий, соняшниковий, оливковий.
Має багатий аромат і привабливий легкий смак. Для ослаблення кокосового смаку додайте дрібку солі.
Переваги продукту:
- Покращує травлення і в такий спосіб може запобігти захворюванням, пов'язаним із шлунком і кишківником. Насичені жири кокосової олії мають антимікробні властивості та допомагають боротися з різними бактеріями, грибками та паразитами.
- Допомагає засвоєнню вітамінів, мінералів та амінокислот.
- Має пом'якшувальну, зволожувальну, протизапальну та протибактеріальну дію на шкірні та волосяні покриви, а також і на весь організм, відновлюючи й омолоджуючи його.
- Підвищує імунітет, регенерує клітини мозку та нервової системи
- Отримане холодним пресуванням і має чистий білий колір: не рафіноване, не дезодороване та не вибілене.
- Натуральне: виготовлене без пестицидів, ГМО або гексана.
- Універсальне: застосовується як у кулінарії, так і в косметології.
Інші інгредієнти:
Органічна нерафінована кокосова олія холодного пресування.
Рекомендації щодо застосування:
- В приготуванні їжі кокосова олія можна: класти в каші, макарони, картопляне або овочеве пюре; додавати до випічки замість маргарину; використовувати для смаження (зокрема і у фритюрниці), тушкування й запікання; у розтопленому вигляді заправляти салати з овочів і фруктів.
- Зволоження шкіри після душу. Для зволоження шкіри після душу досить налити в долоню 1 столову ложку олії та нанести на вологу шкіру відразу після душу або прямо під час його прийняття масажними рухами. Після чого протерти шкіру рушником.
- Ванни з кокосовою олією. Можна додавати столову ложку кокосової олії у ванну з водою. Якщо шкіра дуже суха, кількість олії можна збільшити.
- Для кутикули. Втирання олії в шкіру навколо нігтьових пластин зволожує, допомагає позбутися лущення й сухості кутикули.
- Догляд за волоссям. Під час нанесення на волосся активує його ріст, розправляється з лупою, робить волосся ніжним, гладким і шовковистим.
Попередження:
Не потребує заморожування, зберігає твердість за кімнатної температури та плавиться за температури 25 °C.
Будь-які коричневі домішки характерні для натурального кокосового горіха.
Додаткові факти |
Розмір порції: 1 столова ложка (15 мл) |
Кількість порцій: приблизно 30 |
|
Кількість на порцію |
% Денна цінність* |
Калорії |
130 |
|
Калорій із жиру |
130 |
|
Усього жирів |
14 г |
22% |
Насичений жир |
13 г |
65% |
Трансжири |
0 г |
|
Поліненасичені жири |
<0,5 г |
|
Мононенасичені жири |
<1 г |
|
Холестерин |
0 мг |
0% |
Натрій |
0 мг |
0% |
Усього вуглеводів |
0 г |
0% |
Білки |
0 г |
|
Не є чималим джерелом харчових волокон, цукру, вітаміну А, вітаміну С, кальцію або заліза.
* Відсоткові добові значення ґрунтуються на дієті на 2000 калорій. |